win 10 home www.colornote.com autocad lt 2011 student edition purchase autodesk autocad 2015 autocad 2015 mac os edition sales

Nieuwsbrief 25

1. Overleg met gemeente Borger-Odoorn hervat
2. Bouwwerkweek
3. Nieuwe artikelen
4. Nieuwe oude artikelen 


1. Overleg met gemeente Borger-Odoorn hervat

Nadat het overleg met de gemeente Borger-Odoorn en de kerngroep  van Anastasiadorp anderhalf jaar heeft stilgelegen door onverwachte tegenstroom uit de provincie, zijn de moved here Fear and anxiety Use Alprazolam rimpels voor vestiging van het Anastastasiadorp weer gladgestreken en zijn de besprekingen hervat. Eind mei vond de startvergadering plaats onder leiding van Atelier Mooi Drenthe. De deelnemende partijen waren de gemeente, de provincie en de kerngroep van Anastasiadorp, die vertegenwoordigd werd door Lex Veelo.

 

Onderwerpen van gesprek waren o.a. locatie, grondwaarden, toekomstwaarden, bestemmingsplan, toe te kennen oppervlak, etc. Deze onderwerpen worden bij de volgende vergadering, welke eind juni plaatsvindt, verder uitgewerkt.

 

2. Bouwwerkweek 

Na de succesvolle hexagon strobalenbouw workshop o.l.v. Tom Rijven hebben in mei nog een tweetal werkweken plaatsgevonden, waarbij de bouwtechniek geoefend werd en de handleiding verfijnd. Een aantal van de f-children oorspronkelijke deelnemers zijn daarmee nu zover, dat ze ook nieuwe bouwers kunnen instrueren en begeleiden. 

De volgende bouwwerkweek is useful source Wat is beter om poker te spelen nog even uitgesteld. Het verslag van de voorgaande (2e) bouwweek staat gepubliceerd op de site. Aan de toekomstige 3e bouwwerkweek kunnen een beperkt aantal nieuwe (aspirant)bouwers deelnemen. Er wordt gekampeerd op de camping Exloo (op ca 5 km afstand van ’t Trefhuus) en de kosten voor overnachting en maaltijden bedragen € 15,- per dag per persoon. Kinderen boven 12 jaar gelden daarbij als volwassene, van 4 – 12 jaar € 8,- per dag , en onder de 4 jaar € 5,- per dag (overnachtingsgeld). Deelnemers graag aanmelden via de site. Bij veel externe belangstelling wordt een wachtlijst aangelegd.

 

3. Nieuwe artikelen

Diederik Saeijs is weer terug in Nederland. Hij schreef het 6e Bericht uit het Bos. Het verslag van de 2e bouwwerkweek, waarin opgenomen de ontmoetingsdag in Valthe, is eveneens gepubliceerd. Van de gemeente Borger-Odoorn is onder menu Rapporten de Kadernota Duurzame ontwikkeling te vinden.

 

4. Nieuwe oude artikelen

Op verzoek zijn een aantal oude artikelen weer op de site geplaatst: de interviews met Vladimir Megre en het interview met Dr Hew Len over Ho-oponopono.  In de loop van de tijd zullen meerdere oude artikelen hun weg naar de nieuwe site vinden.