revit 2017 student edition autocad architecture 2017 for sale online autocad architecture online cheap license autocad lt 2016 discount creative suite 6 pop over to these guys

buy oem fireworks apple mac adobe fireworks cs6 civil 3d purchase student license cost autocad civil 3d 2017 license adobe ps student license cost photoshop cc for mac os x autocad 2015 light price

Een naam (bericht uit het bos 7)

Aaniin 

Een aantal weken geleden op de baltische zee heb ik in een cernemoniel samenzijn mijn naam vrijgelaten. De ouderen uit Amerika hadden me dat tijdens de immersie reeds aanbevolen, terwijl ik in de wildernis was was ik daar nog niet klaar voor. Een rond perspectief had ik nodig.

De confrontatie terug met familie en vrienden bracht een hernieuwd bewustzijn en vertrouwen. De cirkel was rond en draaide verder. Tijdens de bootreis was er een vraag wat de meest moeilijke volgende stap zou zijn. De meest intense volgende stap was me eerst niet bewust maar kwam onverwachts zo helder als bergkristal kan zijn in me naar voren. Ik ben klaar om mijn naam vrij te laten en ik had de ondersteuning van een vertrouwenscirkel nodig die ik vond op deze boot, in deze journey. Het was wind en muisstil op het moment dat we gezamelijk Diederik terug gaven aan de can health anxiety cause real symptoms zee. Nu heb ik de vrijheid gezien te kunnen worden voor de levende entiteit die men in deze persoon in het hier en nu kan zien. En ik geef mezelf de vrijheid geleid te worden door mijn ziel en haar gaves. Aan een iedere naam zitten veel verhalen en herinneringen vast. Dat is voor mij te vergelijken met het spreken van verschillende talen. Wanneer ik engels praat, denk en herinner ik ook in het engels en met name engelstalige ervaringen. Ik voel me fris en mezelf sprekend in het engels. Het Nederlands heeft mijn expressie wat gecompliceerder gemaakt, het puzzelt me zullen we maar zeggen. Er is zoveel herinnering. Hetzelfde met een naam. De naam Diederik draagt al veel herinnering in deze persoon. Door hem de ruimte nu te geven kan ik dat eren en een netwerk van bevriende namen naast hem uitnodigen. 

Met het vrijlaten van Diederik komt ook dat ik nu ook Diederik kan zijn voor hen die mij als Diederik willen zien. Sommigen die deze persoon al langer kennen, zullen hem voor het lieve Diedje willen blijven zien. Dat kan ik nu beter respecteren. Bovendien geef ik hun de ruimte dat te doen en de uitdaging me te zien in ieder nieuw verbonden moment. Een naam is kracht en grondend. Diederik heeft deze persoon gediend en geleid in zijn relaties.

Sinds de wildernis in mij wakker is geworden ben ik dichter bij de melhores whey protein gaves van mijn zijn komen te leven. Ik ben nu in een andere fase van mijn bestaan. Een nieuwe naam zal mijn gaves dragen. Een naam zal op een bepaald moment, wellicht in een ervaring als een vision quest tot mij komen. Ik geef mezelf geen naam. Hij komt wanneer hij komt. Op die manier kan ik ontvankelijk zijn, als een lege kom en volledig in mijn potentie leven. Zoals in inheemse stammen een persoon vele namen kan hebben die de kwaliteit van de relatie die een persoon met een andere persoon heeft kan duiden, heb ik nu ook vele namen. Iedereen noemt mij anders, sommigen zijn zeer uniek en sommigen zijn zeer dicht gelijkend.. En met iedere naam komt een belofte om aan die naam op te leven. Nu heb ik vele namen zoveel ik relaties heb. 

Voorlopig heb ik de intentie mijn bestaan te gronden in de cirkels van de noord europese wouden. Hier leeft nog een oeroude natuurlijke ziel die nog wakker is in de mens, dier en plant, in het water en de wind, de taal en de herinnering. Deze plek op aarde is zo krachtig als de aarde kan zijn op iedere plek en de mens is nog redelijk ontvankelijk voor dat. Dit voedt mijn zijn.

Wanneer we elkaar weer zien mag je me met een nieuwe naam noemen. 

Olet hyva!