buy oem indesign cs6 this link windows xp sales architect for sale oem chief architect premier x8 student price

Nieuwsbrief 26

1. Kennismaking- en Ontmoetingsdag
2. Verslag van het afscheid van Lex
3. Ontwikkelingen Anastasiadorp in de Gemeente Borger-Odoorn
4. Projekt Levensland in de Achterhoek bloeit en groeit!
5. Ontmoeting voor kinderen


1. Kennismaking- en Ontmoetingsdag

Op zaterdag 24 november is courtney msport com er weer een ontmoetingsdag, dit keer bij Kanocentrum Boerderij Berg in Leusden

Langesteeg 2a

3831 RZ Leusden

Kinderen zijn welkom, indien nodig kan er voor begeleiding gezorgd worden. We delen de Potluck lunch: Iedereen neemt iets te eten mee om te delen.

Programma:

10.00 uur Aankomst

10.30 uur Welkomswoord

Nieuws van de Kerngroep

Over de streep

13.00 uur Potluck lunch

Wandeling

Waterritueel

Liedje Zon

17.00 uur Opruimen en einde

Aanmelding is gewenst voor deze dag d.m.v. dit mailadres: anastasiadorpdrenthe at gmail.com. Toegang: 10 euro per persoon (kinderen 3 euro). Uit de bijdragen worden de kosten van deze dag betaald, zoals zaalhuur en eventuele kinderbegeleiding.

Voor wie met het openbaarvervoer komt:

Vanaf station Amersfoort is het 9 minuten met de bus (lijn 80 gaat om 9.45 richting Wageningen) naar Leusden, halte: Burgemeester Bunningpark. Vandaar kunnen mensen opgehaald worden om 9.55 uur; bel dan 06 47 30 70 54.

We kijken ernaar uit jullie allemaal weer te ontmoeten!


2. Verslag van het afscheid van Lex

Lees hier het eerder geschreven verslag over het afscheid van Lex.


3. Ontwikkelingen Anastasiadorp in de Gemeente Borger-Odoorn

Op 31 oktober was er een bespreking met de gemeente Borger-Odoorn, de Provincie Drenthe en Anastasiadorp onder leiding van Atelier Mooi Drenthe. Op de agenda stonden locatiekeuze, toekomstbeeld en bestemmingsplanprocedure. De bijeenkomst verliep in goede sfeer en verdere concretisering van het dorp in de gemeente Borger-Odoorn komt steeds dichterbij. Eind november is wederom een bijeenkomst gepland. Op de komende ontmoetingsdag vertellen wij graag meer.


4. Projekt Levensland in de Achterhoek bloeit en groeit!

“Levensland” heet het Anastasia projekt van de Manenschijngroep uit Winterswijk-Kotten. Levensland verwijst naar de Leg cramps night Keppra Anastasia werkwijzen om de levensenergie van bodem, planten, dieren en mensen te verhogen.

Wij zijn na de koop van 3,5 hectare in april begonnen met het verhogen van die vitaliteit van ons land. Groenbemesters en bodemverbeteraars zorgden dit seizoen voor een bonte lappendeken aan bloeiende bloemen, wilde planten, struiken en jonge bomen. Voorbijgangers stopten spontaan. En vaak hoorden we uitroepen als: “Wat is het mooi hier! ”. Ook rook het land heerlijk door de geurende kruiden.

We worden aan alle kanten geholpen. Nieuwe belangstellenden voor toekomstige familiedomeinen zijn welkom.

De coaching middels ecotherapie steunt ons enorm en brengt ons dichter bij elkaar.. Momenteel zijn we aan het planten en zaaien. Hulp daarbij is altijd welkom.

www.levensland.nl

Door Bas Visser


5. Ontmoeting voor kinderen

Dit is een oproep aan alle Anastasiadorp-kinderen!

We hebben een ontmoedingsdag gepland voor de volwassenen maar willen snel alweer een tweede plannen speciaal voor de kinderen, zodat jullie elkaar kunnen ontmoeten en leren kennen. We hebben al wat ideeën om samen te doen maar willen heel graag weten wat jullie, de kinderen graag zouden willen. En wie weet een leuke plek om zo’n dag te houden? We dachten ook aan een heel weekend... misschien kan dat een keertje als het weer lente wordt. We horen ook graag wie, (ook ouders) dit idee ondersteunt en mee wil vormgeven.