autocad oem license autocad 2015 oem license how to buy dreamweaver cs5.5 autosketch 10 education edition fireworks cs6 for mac light price

microsoft office 2010 student version how to buy adobe photoshop cs6 extended

Rinkelende Dennen

De zoemende ceders van Rusland nu verschenen als De rinkelende dennen van Rusland

In de oorspronkelijke - Russische - teksten wordt het woord kedr gebruikt voor de boom waraan de lupo italiano org reeks zijn naam ontleent. Kedr verwijst naar de Siberische den (Pinus Sibirica, ook wel Siberische pijnboom), én naar de ceder (Cedrus), allebei leden van de Pinaceae-familie.

Zowel de den als de ceder staan bekend om hun hout, hun hars en hun geneeskrachtige werking. Bovendien produceert de Siberische den eetbare zaden, de welbekende pijnboompitten. De ceder levert geen eetbare zaden. De Siberische den kan zich, in tegenstelling tot de ceder, handhaven bij zeer lage temperaturen en de Siberische winters overleven.

Kortom, de boom waar de hele serie in wezen om draait, is de EYE ALLERGY Siberische den.

Zoemt de den? Het Russische woord zegt ‘rinkelen, suizen’. Volgens Vladimir Megre is het een geluid dat vergelijkbaar is met het geluid dat je hoort als je onder een hoogspanningskabel staat, maar dan helderder.

We hebben de stellige indruk dat "'Anastasia' in ons land een nieuwe fase ingaat. De inhoud van de boeken lijkt ieder jaar aan actualiteit te winnen en het aantal lezers dat het gedachtegoed van Anastasia omarmt groeit gestaag. We hopen dat met de verandering van de reekstitel in ‘De rinkelende dennen van Rusland’ Anastasia’s visie en droom helder door ons taalgebied gaan rinkelen.

Deel 8 De nieuwe beschaving

Het was - gezien de ervaring - riskant om in Energie van het leven (deel 7) aan te kondigen dat deel 8 in de zomer van 2013 zou verschijnen. We wilden het zó graag zien gebeuren. In onze volgende nieuwsbrief laten we de verschijningsdatum weten, de verwachting is nu eind februari 2013.