purchase win 7 2013 oem license 2013 education version

how much is autodesk autocad directory discount 3ds max 2017 visio professional 2016 student license my blog acrobat 9 education license autodesk autocad lt 2016 educational

Nieuwsbrief 29

1. Ontmoetingsdag 25 mei Exloo
2. Film uit Rusland
3. Hoe het met ons gaat
4. Beeldboek

 

 

1. Kennismakings- en ontmoetingsdag op 25 mei 2015.

Het is voorjaar en alle werkjes die in de tips to stop smoking winter hebben gerust willen tegelijk weer opgepakt worden. Een tijd waarin we 102 dingen op ons lijstje hebben en daar willen wij graag een ontmoetingsdag aan toevoegen. Onder het motto van hoe meer je doet hoe makkelijker je er nog iets bij kunt doen!

Daarbij kan de kerngroep van het initiatief in Drenthe versterking gebruiken. Bijvoorbeeld op het gebied van het beheer van de website, het schrijven van goede teksten, het organiseren van bijeenkomsten, het zingen van vrolijke liederen, het verzamelen van zaden, en nog veel en veel meer.

Heb jij iets in te brengen, een talent te ontdekken?

Er is in deze fase van de ontwikkeling van het dorp veel te bespreken, af te stemmen en veel om over na te denken. Er is behoefte om op deze ontmoetingsdag af te stemmen met jullie, onze achterban, met z'n allen weten we meer.

Jullie zijn op tweede pinksterdag, vanaf 10.30 tot 17.00 uur welkom op de (voor velen bekende) schapenwei tussen de schapen op de camping in Exloo, zie adres onderaan. Houdt dus wel rekening met de aanwezigheid van schapen(poep), trek oude schoenen aan en neem stoeltjes mee om op te zitten in plaats van in het gras, enz. Voor onze groep zijn alleen de toiletten/voorzieningen onderin het grote gebouw met het rode dak te gebruiken. We zullen je bij aankomst hieraan nog even herinneren.

Er zal ruimte zijn om jullie te vertellen hoe het staat met de voortgang van het dorp in de gemeente Borger-Odoorn, uit te wisselen, elkaar te ontmoeten en om samen te lunchen van de door een ieder meegebrachte (Potluck) maaltijd.

We ontvangen graag je aanmelding voor deze dag, met vermelding van het aantal personen waarmee je komt. Vermeld ook de https://healthandage.com/fungus-toenails-with-diflucan.html leeftijd en het aantal kinderen dat je meeneemt, zodat we indien gewenst oppas en spelmogelijkheden kunnen afstemmen. Stuur je aanmelding per mail naar ‘anastasiadorpdrenthe(at)gmail.com"

We vragen een bijdrage tussen 10 en 15 euro per volwassene (kinderen gratis) voor deze dag (als je wil mag je daarvoor ook een nachtje kamperen tussen de schapen).

We kijken er naar uit jullie (weer) te ontmoeten!

Programmaschets:
10.30 uur ontvangst met thee en limonade
11.00 uur stand van zaken met vragen beantwoorden.
12.00 even bewegen en elkaar leren kennen met vragenspel "over de lijn"
(prangende vragen hiervoor mag je vermelden bij je aanmelding)
12.30 "Pot luck" lunch van meegebrachte gerechten.
13.30 wandeling
14.30 plannen maken
16.00 einde van de samenkomst

Adres

Valtherweg 37
7875 TA Exloo

De ingang is tegenover die van Hotel Residence De Hunzebergen.

 

 

2. Film uit Rusland

Van Diete van Schildpadboeken.nl kregen we laatst een “update” met een link naar een Youtube-film met de nieuwjaarswensen van Vladimir Megre. Waarschijnlijk hebben jullie die ook gehad en al gezien. Mogelijk heb je wel geprobeerd te kijken, maar lukte het niet, dat kan want de film is een tijdje niet beschikbaar geweest. Nu werkt de link weer.

Het is mooi om te zien hoe in de Anastasia gemeenschappen in Rusland wordt geleefd. Dank je wel Diete voor het delen van deze inspirerende beelden en vooral ook voor het vele werk wat maakt dat we ook in het Nederlands de boeken van de serie de Rinkelende Dennen van Rusland kunnen lezen. (binnenkort ook deel acht!)

Hier is de link naar videobrief. Deze is in het Engels ondertiteld. Werkt de ondertiteling niet: rechtsonder in de balk in het YouTube beeld tussen de klok en het radertje zit een ‘knopje’ waarmee je ondertiteling aan en uit kunt zetten. Wil je de NL tekst nalezen (voor zover deze vertaald is) dan is die hier te lezen/downloaden.

 

 

3. Hoe het met ons gaat

Op de eerste bijeenkomst van dit jaar hebben we besloten om dit jaar door te pakken! Niet meer wachten, maar het doen met wat voorhanden is médecine esthétique et chirurgie esthétique en kijken wat er in de actie ontstaat.

Er is geld om de eerste hectares te kopen en een gemeenschapshuis/ mini-bezoekerscentrum te bouwen. Toekomstige familiedomeinen kunnen zich daaromheen formeren, waarbij de gedachte is dat in de aankoop van die grond in beginsel door iedere familie zelf wordt voorzien.

Als de start is gemaakt en het project begint te stromen ontstaan er vast extra (financiële) mogelijkheden. Meer info over de stand van zaken volgt op de ontmoetingsdag.

 

 

4. Beeldboek

Een goed moment om het Beeldboek waaraan lang is gewerkt met jullie te delen. Een schets in de tijd in beeld per deel van het dorp, zoals wij dat voor ons zien. Bij deze vooral Victor bedankt voor dit werk.

Het is een heel proces om als groep een gemeenschappelijk beeld van je toekomstige dorp uit te kristalliseren. Soms is een beeld het net niet, maar waarom dan? Veel leerzame gesprekken hebben zo plaatsgevonden en we hebben elkaar nog weer beter leren kennen.

Hier is de link naar het Beeldboek Anastasiadorp Drenthe