www.vistaprintdeals.com revit 2017 student discount buy autodesk autosketch autosketch 10 oem buy cs6 extended student and photoshop cs6 extended student teacher for sale

adobe acrobat educational creative suite 6 and student version

Anastasiareeks 8.2 & "Vertellingen uit de toekomst"

Boek 8.2 Megre Anastasia Liefdesriten

Alleen liefde kan het welzijn van de mens verheffen
tot het hoogst bereikbare punt.

~ Anastasia’s grootvader


Donderdag 22 december 2016,
In de reeks van "De rinkelende dennen van Rusland" zijn vanaf vandaag boek 8.2 & "Vertellingen uit de toekomst" in het Nederlands verkrijgbaar.

 

Liefdesriten (deel 8-2)


Bovenstaand citaat zal intuïtief door veel, zo niet alle mensen herkend worden. Toch beschouwen we liefde in de regel als iets dat ongrijpbaar, ontastbaar, onmeetbaar, misschien zelfs wel irrationeel is, en al zeker niet als de centrale, rationele gegevenheid van waaruit een gelukkige samenleving kan worden opgebouwd.

Liefdesriten herbergt een levensfilosofie die onmetelijk rijk en diepgaand is. Geïnspireerd door de get more information oude Ved-Russische beschaving, en in contrast met onze moderne Westerse beschaving, schildert Anastasia beelden over liefde, over een hoogstaande cultuur van de verwekking, de zwangerschap, de bevalling – inclusief de gelijkwaardige rol van beide ouders daarin – en van de opvoeding.
Beelden die onontbeerlijk zijn voor de vorming van een nieuwe beschaving.

 

 

De bundel Vertellingen uit de toekomst bevat enkele waargebeurde verhalen die nog geschiedenis gaan worden. Elk verhaal heeft betrekking op een specifieke projectie van de wereld in de toekomst. De verhalen zijn ontleend aan hoofdstukken uit de reeks De rinkelende dennen van Rusland van Vladimir Megre en vertellen over de macht van onze dromen, over liefde, over de menselijke bestemming en f children com over de wonderbare toekomst die voor iedereen mogelijk is.

Dit zijn geen gewone verhalen: de treffende beelden die de verhalenverteller heeft neergelegd in deze visie van een leven in de toekomst, bevatten een diepgaande helende kracht, en zullen de lezer inspireren om te dromen en na te denken, zijn kijk op de wereld bij te stellen, en zijn wereld fundamenteel te veranderen.

Ten grondslag aan de Euthyroid thyroid condition Buy Synthroid verhalen ligt de idee van de ‘familiedomeinen’, die in De rinkelende dennen van Rusland beeldend wordt uitgewerkt: wereldwijd toepasbaar en in Rusland al op veel plaatsen gerealiseerd. Ook in de Lage Landen worden de eerste initiatieven ontplooid om op geheel eigen wijze deze geschiedenis te verwezenlijken.

In de bundel zijn opgenomen:
Demon Kratius
De gevangenis van de toekomst
De stad aan de rivier de Neva
Geef kinderen een Moederland
Ik zal je ter wereld brengen, mijn engel
Weerzien na millennia
Op Aarde komt alles goed
De ontwapeningswedloop
Een amazone uit de toekomst
School, of een les van de goden
Een liefde die werelden schept

 

Bron: Schildpadboeken.nl, daar waar ook alle boeken te bestellen zijn!

Gepost door Pauluz 2016~12~22 15:22