go adobe illustrator cc for apple mac oem license price of revit 2017 3ds 2017 discount adobe illustrator cs6 oem where can i buy illustrator cs6 for apple mac os

solidworks 2017 premium check my source autodesk inventor professional 2015 serial number autocad architecture 2017 light dreamweaver cs6 for apple mac os

Ben blogt ~ # 1

Update van de ontwikkelingen in en rond
ons dorp, visie en  achtergrondinformatie.

Exloo, april '17 "Voet aan land”

Het weekeind na de 31ste maart, de datum van de overdracht van ons eerste land, hebben wij ons land bezocht, over ons land heen gelopen en de omgeving verkend. Dat geeft een geweldig gevoel, een eerste start van ons dorpsinitiatief.
Maar door de overdracht hebben we vanaf nu wel de verantwoordelijkheid over dit stuk grond, we zijn de rentmeesters met het doel de grond zo goed mogelijk te beheren volgens onze doelen, moedertje- aarde- vriendelijk, zeg ik dan maar, om ons te voeden maar ook om de natuur te ontwikkelen, samenwerken met moeder aarde en de natuur. We streven naar een systeem dat sterk is, evenwichtig en natuurlijk altijddurend (permacultuur).Kennismaken met het land en de omgeving is erg belangrijk maar zeker ook met de mensen uit de buurt. We gaan immers anders en vernieuwend bezig, zo zijn we de huizen langs geweest, hebben een praatje gemaakt en appeltaart uitgedeeld met een kennismakingskaartje erbij ook met onze contactgegevens. Verder hebben in ons enthousiasme al diverse fruitbomen en struiken geplant, ze staan natuurlijk nog niet om de juiste plek maar het begin is er.


Tussen het planten door viel er een malse bui
met één verkwikkende donderklap.

 

Verder hebben we gepraat over hoe we het verder gaan aanpakken voor het komende seizoen. We hebben besloten de grond eerst goed voor te bereiden , voor het herstel van de mineralenhuishouding gaan we lavameel strooien (daarover later meer) waarna de grond goed wordt losgemaakt. Daarna wordt er gras, klaver, boekweit en koolzaad ingezaaid. Het voorste deel gras met klaver omdat we daar wellicht dit jaar nog kunnen beginnen met bouwen. Het strooien van de lavameel en het losmaken wordt mechanisch gedaan, maar het zaaien willen we zelf doen, gezamenlijk en met de hand. Daarvoor zal er weer een zaaiweekeind worden georganiseerd, dus houd het nieuws in de gaten!!