Slapen met de bijen

Zeer verheugd las ik vorige maand dit artikel op de officiële site van Vladimir Megre!

Slapen op bijenkasten boven de bijen, daar vertelt de familie Yarovoy enthousiast over hoe dit idee geboren werd toen Anna per toeval op een bijenkast leunde en de hele ochtend verlost was van haar rugpijn.

 
Ze deelde haar ontdekking met haar man en samen besloten ze om een houten constructie te bouwen om in harmonie met de bijen te slapen. Deze nieuwe manier van slapen heeft Anna geheel verlost van haar rugklachten alsmede heeft het beiden een flinke energieboost gegeven, die op zich goed te verklaren is; De bijen nemen de Mensen uiteindelijk mee in hun energieveld, van een bijenvolk gaat in de kast/korf ook een ritmisch harmonisch gezoem uit dat hoorbaar en (wanneer er geen dik matras tussen zit) voelbaar is.

Dit kan de populariteit van deze prachtige en o zo nuttige wezentjes wel eens gigantisch doen toenemen!

Dit kan ik nog niet lezen maar de google translate verklapt:  1 - bovenverdieping tweepersoonsbed met kussen. 2 - warmte en medische aroma's komen door de gaten in de partitie. 3 - in het onderste compartiment zijn er twee bijenkorven bij bijen.

 

Het orginele artikel in het Engels geschreven vind je hier: http://vmegre.com/en/events/38377/

Er is ook een artikel geschreven die tips geeft aan de Mensen die die ook willen crealiseren!: http://vmegre.com/en/events/38361/